Forum

Efter flera år av avsaknad av ett riktigt forum så har vi bestämt oss för att försöka bryta trenden! Nu ska SSWC försöka att skapa en samlarmötesplats utanför Facebook. Vi vet att det kommer att bli svårt, men faktum kvarstår att forum är svårslaget när man vill fördjupa sig i ett ämne. Facebook är bra för snabba likes. Forum är bra för djup kunskap.

SSWC startade redan en junidag 2004 av David Löfberg (FLUX). Det skapades lite som en protest mot dåvarande forumet på wwww.starwars.nu där vi hade ne liten avdelning som administrerades lite dåligt. SSWC skapades av en slump och växte sedan lavinartat och har sedan dess fyllts på med ofantliga mängder kunskap, anekdoter, tokigheter och bilder. Dessvärre skapades det utan någon som helst kunskap vilket i längden har inneburit mer och mer problem. Det gamla forumet finns i dagsläget tyvärr inte kvar. SSWC och dess forum skapade vänskapsband för livet och vi har haft en otroligt rolig tid där.

Vi har hittat ett format på forum som vi tror kommer att fungera. Ett format som är mobilvänligt och snabbt att använda. Målet har varit att det ska vara snabbt att lägga upp en bild och att det ska vara kompatibelt med appen Tapatalk. Vi hoppas att SSWC än en gång kommer vara den naturliga mötesplatsen för oss som gillar gammal plast! Mycket nöje!

>>>KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL NYA FORUMET<<<

Comments are closed.